Възраждане представи кандидата си за кмет на София. Това е Деян

...
Възраждане представи кандидата си за кмет на София. Това е Деян
Коментари Харесай

Деян Николов е кандидатът на Възраждане за кмет на София

" Възраждане " показа претендента си за кмет на София. Това е Деян Николов, който е секретар на „ Възраждане “ - София, разгласи ръководителят на партията Костадин Костадинов на конференция.

" Кандидатът ни е млад, съумял, потвърдил се в своята сфера икономист ", уточни Костадинов и означи, че с него са дружно от години.
Деян Николов благодари за опцията да излезе в тази битка за София.   Ще бъда кмет, който желае София да се развива и всички тези районни кметове е редно да могат да вземат решение проблеми ", уточни той.
Николов означи, че районните кметове ще имат повече независимост и пое ангажимент, че ще има доста повече локални референдуми и софиянци ще бъдат питани по значими тематики.

Той ще залага на развиването на крайните квартали, които съгласно него са изоставени, тъй като там няма бизнес ползи.

" Най-важното е, че ние имаме друга философия за ръководство на града. Тя не облагодетелства една дребна бизнес група, а гледа ползите на всички столичани. Философия, която не концентрира целия запас в централната част на София, а го разпределя заслужено, в това число крайните квартали - почистването и инфраструктурата там ", съобщи Деян Николов. 

„ Целта, която си слагаме, е продобиване на изборите. Участие на балотаж и първо място на балотажа. Група от най-малко 15 общински съветници и цялостна смяна в концепцията за ръководство на София. Не е нужно кой знае какъв брой доста за ръководството на един град. Достатъчно е да имаш визия, фикция и положителното предпочитание за това по какъв начин би трябвало да наподобява градът. Също по този начин да работиш в интерес на града, а не в интерес на политически и стопански лобита “, сподели от своя страна Костадин Костадинов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР